<![CDATA[Felicia Nightlake - Blog]]>Wed, 27 Jan 2016 21:25:58 +0100Weebly<![CDATA[Vi är redo!]]>Tue, 22 Dec 2015 23:47:21 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/vi-ar-redoJag och Royalguardian är redo inför huvuduppdragen. Är så taggad! Tänk att det var för ca ett och ett halvt år sen senast vi fick huvuduppdrag. Då fick vi äntligen träffa Lisa. Tror ni vi kommer att möta Anne denna gång?
]]>
<![CDATA[Drakfjäll]]>Wed, 25 Nov 2015 17:04:45 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/drakfjallHar skaffat mig en ny outfit. Fastnade för dessa benlindor när Epona öppnade eftersom de påminner lite om drakfjäll. Tyvärr fanns det inget som matchade men idag kom det ett helt tävlingsset till hästen som hörde till. Så glad :D Såg att det även kom i blått men krävdes rykte för att köpa.
Tror Obsidiandreamer känner sig riktigt snygg i hans nya outfit.
]]>
<![CDATA[Epona]]>Thu, 19 Nov 2015 21:12:09 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/eponaÄlskar verkligen Epona, det är så mysigt! Känner att här kan jag rida runt hela dagarna och det känns nästan som om jag inte spelar SSO längre utan ett helt annat spel. Blir lite som en chock när man sedan rider runt i Moorland någon minut senare.

Uppdragen är också väldigt spännande och jag har mycket frågor på vad som kommer att hända i framtiden. Tänker inte berätta något om uppdragen då jag inte vill spoila.

Hittade även en ny outfit jag föll för. Älskar stilen och detaljerna. Nu väntar jag bara på den matchande klänningen som jag måste skaffa rykte för att få köpa.

Någonting jag skulle vilja ha är nya frisyrer och smink. Känner att det var väldigt länge sen. Senaste frisyren vi fick var tofsen i Jarlaheim.
]]>
<![CDATA[Ny Outfit!]]>Wed, 11 Nov 2015 21:21:32 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/ny-outfit1Har haft utrustningen till hästen ett tag men var lite besviken att jag inte hittade något som matchade till ryttaren. Idag blev jag riktigt glad av att se att de hade släppt matchade kläder. Älskar denna outfit :D Hoppas på många fler snygga outfits nu när nya området öppnas. :)
]]>
<![CDATA[Level 18]]>Wed, 11 Nov 2015 18:33:57 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/level-18Yay! Äntligen har jag oxå blivit level 18. Hoppades på att bli det förra veckan men fattades ynka 5xp....(råkade missa hästmarknaden ett par ggr) Men nu är även jag level 18. :D
]]>
<![CDATA[Mycket bra Sverige SSO]]>Wed, 04 Nov 2015 19:40:57 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/mycket-bra-sverige-ssoBrukar inte läsa uppdragen så värst noggrant om det inte handlar om huvuduppdragen men Annie var uppmärksam och hittade denna fina text. Hur tänkte SSO här egentligen. Kan gissa att det ska stå Hitta Rådsmans bortsprungna katt i Silverglade.
Väldigt vackert...
Har ni hittat någon rolig felstavning? Isåfall, vilken? :)
]]>
<![CDATA[Halloween]]>Sun, 01 Nov 2015 17:56:52 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/november-01st-2015I onsdags kom uppdateringen på SSO som jag tror många har väntat på, Halloween. Även fast jag har börjat tröttna på att leta spöken varje år så gillar jag att det är nya outfits varje år och det nya uppdraget i år var både spännande och lite läskigt. Hade lite svårt för den Mystiska flickan...*ryser* Den gråa bollen som hon förvandlades till var inte lika obehaglig. Hade den varit i flick-skepnaden när den gick runt i skogen medans man skulle sätta ut rökelserna hade jag nog dött lite.
Äntligen har jag mitt vampyrsmink igen fast nu med en ljusare hy som matchar det vita ansiktet lite mer. :D
Även Alicia Online har fått en liten Halloween uppdatering. En väldigt liten uppdatering, vi kan köpa två olika hattar. Tyvärr så håller de bara en vecka men kunde inte låta bli att köpa båda.
]]>
<![CDATA[Min alldeles egna Shire]]>Thu, 22 Oct 2015 18:59:38 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/october-22nd-2015Älskar verkligen de tre nya Shirehästarna som kom i onsdags. Känns som om SSO läser mina tankar ibland. Hade sagt flera gånger att jag hoppas att det kommer en riktigt svart Shire med höga vita strumpor, lykta och gärna en klassisk fläck på magen. Vad är det för häst som kommer? Jo exakt den färgen jag vill ha! Jag blev så lycklig :D Pratade med Amanda Wolfdaughter innan uppdateringen och sa att jag även håller tummarna på att det kommer en vit Shire. Och vad händer? Jo den tredje hästen som man inte såg på nyheterna är just vit! Cred till SSO som vet vilken smak jag har ;D

Älskar min Shire Goldeye även fast han ser lite arg ut ifrån vänster sida. x)
]]>
<![CDATA[Why?!]]>Wed, 14 Oct 2015 19:30:46 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/whyGjorde uppdragen som kom idag och reagerade på en sak på hästen Fire Wind...

Varför har inte våra hästar med starthästmodellen den här vackra svansen när de har knoppar?!

Tycker denna svans är så mycket snyggare än den vi har nu. Gillar också att svansen har ett litet "lyft". Älskar att ha knoppar på mina hästar men kan faktiskt hålla med folk när de säger att svansen vi har nu är ful. Skulle ni hellre vilja ha den här svansen eller är ni nöjda med den vi har nu?
]]>
<![CDATA[Mys i hagen]]>Fri, 18 Sep 2015 18:35:31 GMThttp://felicianightlake.weebly.com/blog/mys-i-hagenÄlskar verkligen hur de har uppdaterat Fort Pinta, det är så mysigt där nu. Har märkt att många använder den lilla gräsplätten med staket runt bredvid stallet som hage så ställde lilla Obsidiandreamer där inne oxå. Det ser ju så mysigt ut :D Längtar tills vi kan leda våra hästar och skulle vara riktigt kul om man fick en hage man kunde ha sina hästar i och då även kunna ha flera hästar hemma. Tycker 10st hästar är lite för lite nu när det finns så många. Får beslutsångest om vilka jag ska ha hemma.

Någon mer som vill ha personliga hagar?
]]>